A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Багатодітні сім’ї з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на Ізяславщині, отримали чергову допомогу від ЮНІСЕФ

Дата: 23.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 202

 

Ізяславщина від початку повномасштабної війни на території України прийняла кілька тисяч внутрішньо переміщених осіб, які виїхали з областей, де проходять бойові дії. Частина із них залишилася проживати в нашій громаді. Завдяки плідній співпраці з  благодійними фондами та іншими волонтерськими організаціями є можливість підтримувати у складний час переселенців.

Нещодавно надійшов гуманітарний вантаж від Гу­ма­ні­тар­ного штабу Хмель­ницької об­ласної дер­жавної ад­мі­ніс­тра­ції, Аген­ції ре­гі­ональ­но­го розвитку Хмель­ницької об­ласті спіль­но з Ди­тя­чим фон­дом О­ОН (ЮНІ­СЕФ) за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Допомогу передано для за­без­пе­чен­ня пот­реб ба­га­то­діт­них сімей з чис­ла внут­рішньо пе­ре­мі­ще­них осіб, які наразі перебувають в нашій громаді.

Варто відзначити, що дитячий фонд О­ОН (ЮНІ­СЕФ) систематично підтримує вищезгадану категорію родин, а також здійснює поставку потрібних їм речей на Ізяславщину.

Цими днями відбулося вручення корисних наборів для багатодітних сімей з числа внутрішньо переміщених осіб. У кожному сімейному пакунку – теплий одяг та взуття для дітей певної вікової категорії (від 3 до 14 років), рюк­за­ки, засоби гігієни, па­вер­банки та обіг­рі­ва­чі. Слід відзначити, що речі чудово підходять як дівчаткам, так і хлопчикам, а також їх високу якість, яку діти, власне, вже встигли оцінити. В отриманих рюкзаках дітвора познаходили смаколики від благодійників. Сімейні пакунки розподілялися відповідно до вимог благодійного фонду та згідно з отриманими напередодні заявками родин.

Крім того, у переселенців була нагода поспілкуватись із заступником міського голови Лесею Божко, обговорити проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

Не зважаючи на те, що у кожної сім’ї з числа біженців історія різна, та спеціалісти комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Ізяславської міської ради постійно роблять певні скринінги потреб цих сімей,  а також надається індивідуальна допомога відповідно до потреб і стану здоров’я кожної дитини.

Дякуємо   благодійникам за співпрацю та надану допомогу.

 Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь