A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Маленькі, проте важливі для старостинського округу

Дата: 21.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

У  мешканців села Криволука Лютарського старостинського округу є привід радіти, адже нещодавно отримали оновлений пішохідний місток. Хоч його протяжність 40 метрів, проте він для місцевих жителів важливий, адже сполучає між собою два села Криволука та Мислятин. Переправа перебувала в занедбаному стані, що призвело до значних незручностей та небезпеки для людей, які постійно ним користувались, аби потрапити до сусіднього села. Та нещодавно його нарешті вдалось повністю відремонтувати. Відтепер криволучанам не потрібно буде долати численні кілометри, щоб дістатися з одного села в інше.

Та на цьому приємні новини для мешканців села Криволука не закінчуються. Цими вихідними вдалось подарувати нове життя іншому аварійному містку, значно більшому за перший. Цей перехід у довжину орієнтовно 50 метрів - стратегічний об’єкт для криволучан, адже він сполучає між собою два села Криволука та Клубівка і є одним із місць зручного пересування їх жителів вже протягом багатьох років. Щодня даним містком користувалися чимало пішоходів. Проте, на жаль, під дією атмосферних опадів та в результаті тривалого використання основа містка зруйнувалася. Пішохідна переправа стала аварійною, небезпечною для пішоходів та потребувала реконструкції.

Місцеві жителі села Павлюк Володимир Васильович, Кузьмук Микола Васильович, Гнатюк Олексій Іванович, Тимчук Юрій  Вікторович, Гнатюк Петро Іванович, Гнатюк Олег Петрович, Демчик Андрій, Остапюк Олександр Васильович, Колеснік Руслан згуртувались разом із клубівчанами Демчиком Юрієм Петровичем, Горохом Петром Леонідовичем, Шваюком  Олександром Анатолійовичем, Горохом Тарасом Петровичем та іншими для реконструкції містка. Про дошки, цвяхи та інші матеріали подбали у КП «Сошне» Ізяславської міської ради. Свою лепту в позитивне вирішення цієї проблеми внесли й представники КП «Житлокомунсервіс». Так спільними зусиллями з’явився оновлений дерев’яний місток, по якому вже не страшно пройтися. Загалом роботи на об’єкті провели оперативно, пішохідний перехід змонтовано якісно.

Фото без описуРемонт містків свідчить, що спільна плідна праця дає позитивні результати з поставлених цілей. Лише разом до снаги зробити чимало добрих справ на покращення життя в нашій громаді.

РАЗОМ – МИ СИЛА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь