Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель

Дата: 17.03.2023 15:55
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

 

Мета проєкту містобудівної документації: визначення планувальної організації і містобудівного розвитку території, виконання вимог статей 19 та 24 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” щодо врегулювання земельних питань, які намічені для містобудівних потреб.

Склад і зміст: Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с. Зубарі на території  Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області складається з текстових та графічних матеріалів. До складу текстових матеріалів включаються – пояснювальна записка. Графічні матеріали детального плану та масштаби розроблено згідно завдання на проєктування та ДБН Б.1.1-14:2012.

Основні техніко-економічні показники:

Територія в межах проєкту у тому числі:

  • площа території опрацювання – 9,97 га;

  • площа в межах проєктованої земельної ділянки  – 1,856 га;

 

Замовник проєкту – Ізяславська міська рада Шепетівського району Хмельницької області.

Виконавець – фізична особа-підприємець Радзіховська Катерина Олексіївна.

Підстава для розроблення проєкту: рішення двадцять другої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання від 30 червня 2022 року № 7 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами населеного пункту села Зубарі»

 

Інформація про місце і строки ознайомлення з проєктом містобудівної документації: з проєктом містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с.Зубарі на території  Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області” можна ознайомитися на офіційному вебсайті Ізяславської міської ради - https://izyaslav-miskrada.gov.ua/ у розділі «Містобудівна документація» за посиланням https://izyaslav-miskrada.gov.ua/povidomlennya-16-51-45-04-07-2022/. З матеріалами проєкту зазначеної містобудівної документації на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях можна ознайомитись в приміщенні Ізяславської міської ради за адресою; м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43, кабінет № 6, протягом п'яти календарних днів до дати проведення громадських слухань.

Телефони для довідок: 067-337-62-87, e-mail: izarh@ukr.net  

 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій (зауважень): пропозиції та зауваження подавати до Ізяславської міської ради за адресами (вул. Незалежності, 43, м. Ізяслав (кабінет №6), бібліотека с.Зубарі вул. Центральна, 10-А (попередня назва - вул. Ватутіна) та вул. Центральна, 5 с. Білеве адмінприміщення Білівського старостинського округу) з 20 березня 2022 року до 20 квітня 2023 року. Пропозиції, подані особами після встановленого строку, не розглядаються.

       Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

      Пропозиції  (зауваження)  фізичних  та юридичних осіб, які не подали  підтвердних  документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

       Пропозиції до проєкту  містобудівної  документації  мають право подавати:

     1) повнолітні дієздатні фізичні та юридичні особи, які проживають на території Ізяславської міської територіальної громади;

  2) власники та користувачі суміжних земельних ділянок,  щодо території на яку розроблено проєкт містобудівної документації;    

   3) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;      

     4) народні депутати України,  депутати  відповідних  місцевих рад.

 

Дата проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації: громадські слухання з обговорення проєкту містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с.Зубарі на території Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області” відбудуться 21 квітня 2023 року о 10:00 в приміщенні сільського клубу с.Зубарі за адресою: вул. Центральна, 10-А (попередня назва - вул. Ватутіна), с.Зубарі, Шепетівський район, Хмельницька область.      

Фізичні та юридичні  особи або їх представники, які мають намір бути присутніми на громадських слуханнях під час здійснення реєстрації мають подати підтверджуючі документи для забезпечення організатором громадських слухань їхньої ідентифікації.

 

Відповідальні особи за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): завідувач сектору містобудування та архітектури Ізяславської міської ради  - Сергій ФРАНКОВ та спеціаліст І категорії сектору містобудування та архітектури Ізяславської міської ради – Вадим РЯБЦУНОВ.

 

Рішення двадцять другої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання від 30 червня 2022 року № 7 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами населеного пункту села Зубарі» та завдання на розроблення містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с. Зубарі на території  Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області”

 

 

Проєкт містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с. Зубарі на території  Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області”

 

 

 

ПІДСУМКИ

Протокол проведення громадських слухань з обговорення проєкту містобудівної документації “Детальний план території під розташування ферми великої рогатої худоби на 100 голів, адміністративних та господарських будівель і споруд, за межами с. Зубарі на території  Ізяславської міської територіальної громади Шепетівського району Хмельницької області”

24.04.2023 р.

 

Зубарі_аудіозапис громадських слухань

24.04.2023 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь