A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині покращили умови перебування переселенців у місцях їх компактного проживання

Дата: 19.03.2023 17:48
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

З початку повномасштабної війни в Україні Ізяславщина стала другою домівкою для внутрішньо переміщених осіб переважно із південної та східної частин України. Це люди, котрі, тікаючи від жахіть війни, покинули свої домівки, майно та роботу. Місцеві жителі, волонтери громади спільно із різноманітними доброчинниками намагаються не залишати переселенців наодинці з цими проблемами, постійно забезпечують їхні базові потреби. Адже усі розуміють, як важко втрачати рідних, власний дім, роботу,  розпочинати жити на новому місці.

Чимало звичайних родин нашої громади відчинили двері своїх домівок для біженців. Також облаштовано пункт прийому переселенців в приміщенні Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи, де наразі проживає така категорія осіб. Так, спортивний заклад не може замінити дім, проте постійно вживаються усі дієві заходи, аби створити належні умови проживання постраждалим особам.

До покращення умов перебування переселенців у цьому закладі долучився Хмельницький регіональний центр Благодійного фонду «Рокада», яким було придбано та передано побутову техніку (холодильник та бойлер). Це дає змогу хоча б частково забезпечити базові санітарно-гігієнічні потреби людей, які опинились в надзвичайно складних життєвих обставинах. Хмельницький регіональний центр вже вкотре підтримує найбільш вразливих категорій постраждалих людей, які проживають на Ізяславщині. Висловлюємо щиру вдячність благодійникам за таку необхідну сьогодні підтримку та допомогу тим, хто цього гостро потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь