A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині пролунали щирі слова вітань на адресу комунальників та працівників побутового обслуговування населення з нагоди їхнього професійного свята

Дата: 19.03.2023 16:56
Кількість переглядів: 157

 

У неділю, 19 березня, своє професійне свято відзначає велика когорта людей, без яких Ізяславщина не могла б функціонувати – працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Ця сфера настільки складна, що лише люди, які у ній щодня працюють, можуть справді розуміти всі тонкощі цієї роботи. Працівники житлово-комунального господарства своєю клопіткою працею кожного дня забезпечують функціонування інфраструктури громади. Їхня праця – це вагомий внесок у життєдіяльність Ізяславщини і саме від неї залежить комфортне проживання мешканців громади, функціонування установ, чистота вулиць населених пунктів, благоустрій на підприємствах, біля шкіл, дитячих садків, лікарень тощо.

Традиційно до професійних свят у нашій громаді відбувається нагородження працівників, які досягли значних успіхів у своїй роботі.

За сумлінну та наполегливу працю, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності Ізяславщини, надання якісних послуг мешканцям громади, а також з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення нагороджено відзнаками Ізяславської міської ради 19 працівників комунальних підприємств громади. Серед нагороджених переважно водії та технічні фахівці.

Дякуємо Вам, трудівники галузі, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо Ізяславщини. Глибоко шануємо кожного, хто своїми руками, вмінням і талантом забезпечує комфорт і затишок, дарує добробут мешканцям та гостям нашої громади. Пишаємось тим, що у житлово-комунальному господарстві та побутовій сфері Ізяславщини працюють люди, здатні діяти чітко і злагоджено, виявляти зібраність і витримку в складних ситуаціях, люди, які люблять свою громаду і прагнуть зробити її кращою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь