A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

19 березня - День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2023 08:20
Кількість переглядів: 202

 

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою надважкою працею забезпечується злагоджена та стабільна робота комунального господарства, безперебійне обслуговування населення. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності спеціалістів, які працюють у цій сфері. Цю щоденну клопітку роботу, нерідко в екстремальних умовах, навіть без вихідних, виконують сотні працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Ізяславщини. Їхня робота часто починається тоді, коли наша громада ще спить, і закінчується тоді, коли громада вже спить.

А після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України ми ще більше почали цінувати блага цивілізації (водопостачання, світло, тепло, чистоту  міста і сіл нашої громади). Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули надважливого значення.

У цей непростий для України час, коли наші оборонці стоять на лінії вогню, захищаючи незалежність та свободу рідної землі,  комунальні служби Ізяславщини гідно тримають свій щоденний фронт - боротьбу за благополуччя населення, комфорт і забезпечення їх найнеобхіднішим.

Попри всі перестороги, вдалося без зривів провести опалювальний сезон. Попри всі труднощі, максимально докладаються зусилля, щоб продовжувати розвиток благоустрою та інфраструктури міста і сіл нашої громади.

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Ізяславщини! Багато хто з вас сьогодні зустрічає своє професійне свято на робочому місці. Ви обрали нелегку та часом невдячну, проте надзвичайно важливу роботу, яка стосується кожного мешканця та гостя нашої громади.

Пишаємось тим, що на Ізяславщині працює така професійна команда працівників сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Щиро дякуємо вам та ветеранам комунальної галузі – для кого надання комунальних послуг, поліпшення умов побуту населення стало долею та сенсом життя - за вашу невтомну, наполегливу, самовіддану та відповідальну працю! Саме завдяки вам Ізяславщина щоразу стає більш комфортною та затишною.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Разом – переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь