A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині стартує весняний місячник з благоустрою та санітарного очищення

Дата: 13.03.2023 16:24
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

 

Із першим теплом щороку, за традицією, стартує весняний місячник благоустрою у населених пунктах Ізяславської міської територіальної громади. Так, восени проводився загальногромадський благоустрій на території громади, крім того комунальними службами постійно підтримується порядок в громадських місцях Ізяславщини, проте не бракує роботи і нині.

А тому завтра, 14 березня, на Ізяславщині розпочинається щорічний місячник з благоустрою, наведення належного санітарного стану та озеленення, який триватиме до 15 квітня. Цей благоустрій проводиться на виконання рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 07 березня 2023 р. № 44 «Про місячник благоустрою та санітарного очищення території населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади».

Покращення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів громади, очищення водних джерел, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення – це справа всіх та кожного. А тому сподіваємось на свідомість мешканців індивідуальних житлових будинків садибного типу та багатоквартирних будинків, керівників підприємств, організацій та установ всіх форм власності, суб’єктів господарювання.

 

Що необхідно зробити протягом місяця?

  • привести до належного стану прилеглу до своїх об’єктів та власну територію, зокрема прибрати з прибудинкової території будівельне сміття, залишки будматеріалів, металолом, тощо (відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також утримувати в належному стані прилеглу до своїх об’єктів територію);

  • провести обрізання гілок дерев, які проникають із земельних ділянок установ (організацій, підприємств) та громадян на території загального користування (на дорогу, тротуар), інакше відповідно до ст.105 Земельного Кодексу України працівники комунального підприємства матимуть право обрізати їх по межі земельних ділянок;

  • усунути перешкоди з території загального користування та прибудинкових територій (у вигляді старої техніки, будівельних матеріалів тощо) для безперешкодного доступу спецтехніки під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Крім того, звертаємось до всіх жителів Ізяславщини із закликом взяти активну участь у санітарному прибиранні вулиць, зон відпочинку, скверів та парків, берегів річок і водоймищ, долучитися до посадки зелених насаджень, упорядкування меморіальних комплексів та місць почесних поховань загиблих воїнів, могил померлих. Адже це прямий обов’язок кожного  з нас – прибрати місця поховання рідних людей, які відійшли у вічність,  забезпечити упорядкування місць їх останнього спочинку.

Давайте разом дбати про чистоту населених пунктів нашої громади, про чистоту навколо себе! Адже лише спільними зусиллями можна зробити Ізяславщину  ошатною та комфортною для проживання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь