A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шевченко закликає, Україна - перемагає!

Дата: 10.03.2023 10:05
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Сьогодні, 10 березня, минає 152 роки від дня, коли Тарас Григорович Шевченко пішов у засвіт, а його творчість і надалі віддзеркалює сьогодення. Слова  видатного митця показали, що століття минають, а москалі ніяк не вгамуються... Жорстока та кривава війна в Україні, яка триває в наш час, підтвердила, що москалям НІКОЛИ не можна вірити. Вони — “чужі люди”, діють як загарбники, як злочинці та вбивці проти народів, зокрема нас - українців.

Велетень Духу не лише попереджав у кожному своєму поетичному рядку про агресію споконвічного ворога України, а й заповів, як нам, нащадкам, як потрібно діяти, щоб вистояти, щоб зберегти націю, зберегти державу: «Борітесь – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!».

Крізь прицільний вогонь систем залпового вогню, пориваючи гуркіт бомбардувальників, серед тотальної руйнації прекрасних українських міст, містечок, сіл, сьогодні лунають у серцях мільйонів українців рядки Кобзаря «Не вмирає душа наша, Не вмирає воля. Й неситий не виоре На дні моря поле …».

Слова Кобзаря завжди надихали і продовжують надихати нас, українців, боротись з ворогами, завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Батьківщини, який запалив поет своїми безсмертними творами, мріяти про велике та не забувати, звідки ми і яке значення має для нас рідний край! Ми обороняємо свій дім, свою країну, свою Незалежність і тому ми неодмінно Переможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь