A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 09.03.2023 10:37
Кількість переглядів: 209

 

Під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, під час якого було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність Ізяславщини.

Спершу членами виконкому було ухвалено рішення з питань погодження штатного розпису КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня»; внесення змін до структури та штатної чисельності КЗ «Ізяславський центр культурних послуг»; про утворення адміністративної комісії для розгляду справ про адміністративні правопорушення, а також схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік».

Далі перейшли до блоку питань житлово-комунального господарства, проєкти рішень яких викликали з боку членів виконавчого комітету широке обговорення.

З метою вжиття заходів щодо поліпшення санітарно-епідеміологічної ситуації, благоустрою території Ізяславської міської територіальної громади після зимового періоду 2022-2023 років, у період з 14 березня по 15 квітня 2023 року відбудеться місячник благоустрою та санітарного очищення території населених пунктів Ізяславщини.

Крім того, члени виконкому продовжили строк дії договору, укладеного 02.04.2018 року з фізичною особою-підприємцем Рабощуком О.В., на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування (міський автобусний маршрут № 3 «Комбікормовий завод-Лабази») строком на три роки.

28 лютого відбулися конкурси з вивезення побутових відходів на території Ізяславської міської територіальної громади, переможцями яких стали КП «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради (рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської територіальної громади, оформлене протоколом № 1 від 28 лютого 2023 року) та КП «Ізяславводоканал» Ізяславської міської ради (рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу з вивезення рідких побутових відходів на території Ізяславської міської територіальної громади, оформлене протоколом № 2 від 28 лютого 2023 року). Присутні члени виконкому на засіданні ухвалили рішення про введення в дію вищезгаданих рішень конкурсної комісії, згідно яких КП «Житлокомунсервіс» визначено виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території громади та КП «Ізяславводоканал» - рідких побутових відходів - строком на один рік та укладення з ними відповідного договору.

По всій Україні в рамках нового проєкту підтримки людей, продиктованого воєнним станом, розгортають «Пункти незламності» - спеціальні місця, які функціонують у випадку настання критичних ситуацій, зокрема, тривалої відсутності електропостачання (стан блек-ауту), відсутності мобільного зв’язку, опалення, водопостачання, водовідведення. На Ізяславщині визначено три пункти «незламності», які діятимуть в м.Ізяслав (13 Державна пожежно-рятувальна частина Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області (пожежна частина) (м.Ізяслав, вул.М.Микитюка, буд. 106 І); ДП «Ізяславське лісове господарство» (актова зала) (м.Ізяслав, вул.Михельська, буд. 32); приміщення Ізяславської міської ради  (м.Ізяслав, вул.Грушевського, буд. 5). Проте цього недостатньо. А тому на засіданні виконкому було прийнято рішення розгорнути ще один стаціонарний пункт незламності - в нежитловому приміщенні КП «Ізяславтепломережа» Ізяславської міської ради (м. Ізяслав, вул. Шевченка, 61).

Крім того, відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав та с.Зубарі Білівського старостинського округу. Вказані роботи мають бути виконані до 01.04.2023 року, а також із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

Що стосується житлових питань, то було обговорено та прийнято відповідні рішення стосовно внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18  січня  2023  року  № 10 «Про затвердження розподілу службової квартири»; приватизації квартири.

Наступний блок питань стосувався соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: надання дозволу на вчинення правочину; затвердження висновків органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав; надання згоди на проведення психіатричного огляду малолітньої дитини, без згоди батька. 

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних, у тому числі тих осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф, а також  надання дозволу на перепоховання останків померлої.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь