A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пам’ять про нашого воїна-земляка живе у серцях кожного!

Дата: 07.03.2023 19:00
Кількість переглядів: 228

Вже рівно рік немає з нами Андрія Ткачука - одного з найкращих синів України, який поклав життя, захищаючи свою рідну землю, нашого 25-річного земляка з с.Білогородка, капітана, командира другої механізованої роти першого механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади ім.Князя Романа Великого. Він пішов, не роздумуючи, захищати свою Батьківщину та люблячу родину. Пішов, бо боявся, що війна прийде до рідного дому. Пішов з життя неочікувано… Назавжди… Молодим… Він боровся за кожного з нас і віддав власне життя за волю і незалежність України. Показав, що можна бути справжнім патріотом не на словах, а своїми діями.

Сьогодні, у річницю смерті бійця, розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, вдячними земляками було віддано гідну шану світлій пам’яті покладанням квітів та хвилиною мовчання захисника України на останньому місці його спочинку. Місцевий священнослужитель відправив поминальну панахиду та присутні звершили спільну молитву за тих, хто відійшов у вічність як справжні герої. 

Крім того, з ініціативи дружини полеглого бійця Іванни започатковано щорічний волейбольний турнiр пам’ятi  односельця-оборонця, який відбувся на базі Білогородського ліцею, де навчався воїн-земляк Андрій. Почесними гостями спортивного дійства були дружина та мати новітнього Героя. Участь у турнірі взяли 4 команди, які були сформовані з ліцеїстів, друзів, вчителів та односельчан. По завершенню турніру  усі учасники отримали іменні медалі, а команда-переможець - перехідний Кубок пам’яті, котрий зберігатиметься в ліцеї. Колектив навчального закладу щиро вірить, що започаткований турнір пам’яті оборонця розширить свої діапазони.

Всі ми повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз ми, українці, виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність! Не ту, яка на папері, а ту, з якою живемо щодня. Тому ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне щасливе життя. І віримо в те, що з такими патріотами наша країна буде вільною і мирною державою. Вічна пам’ять полеглому новітньому Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь