A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Дата: 06.03.2023 17:11
Кількість переглядів: 228

03 березня відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, на яке було запрошено усіх директорів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади. Засідання відбулось під керівництвом начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олега Гурського.

Учасники засідання розглянули та обговорили ряд актуальних освітніх питань.

Серед основних розглянутих питань  – стан організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Ізяславської міської ради. У закладах освіти громади впроваджено монопрофільне меню. Для забезпечення повноцінного харчування розроблено примірне чотиритижневе сезонне меню, однакове для всіх закладів освіти із врахуванням вікової категорії дітей. Заклади освіти забезпечені різноманітними продуктами харчування від постачальників. Крім того, у 2022/2023 навчальному році усіма закладами загальної середньої освіти організовано гаряче харчування. Окремим категоріям дітей держава гарантує можливість безоплатно харчуватися в закладах освіти. Також було зазначено, що у поточному році планується продовжити роботу над покращенням функціонування харчоблоків закладів освіти та зміцнення їх матеріальної бази.

Значну увагу було приділено питанню дотримання закладами освіти Ізяславської міської ради статті 30 Закону України «Про освіту». Доповідачем було зазначено, що інформаційна відкритість і прозорість закладів загальної середньої освіти  на сьогодні – це не лише норма закону. Це вимога часу, яка надає можливість організувати ефективний комунікаційний простір для усіх учасників освітнього процесу.  А тому усім закладам освіти громади було наголошено дотримуватись вимог чинного законодавства.

Наступне питання порядку денного стосувалося реалізації головних виховних напрямів національно-патріотичного виховання в освітньому процесі закладу освіти у період воєнного стану.

З розглянутих питань ухвалені відповідні рішення.

По завершенню засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту міської ради було проведено нараду із керівниками закладів освіти громади. Йшлося про підсумки проведення ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Крім того присутніми було обговорено особливості реєстрації учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти  на НМТ, підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників у 2023 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь