A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії міської ради вирішувались важливі питання життєдіяльності громади

Дата: 06.03.2023 09:53
Кількість переглядів: 220

Нещодавно відбулося пленарне засідання тридцять четвертої сесії міської ради восьмого скликання.

 Загалом на порядок денний було винесено 86 питань, які попередньо детально розглянуті на засіданнях постійних комісій міської ради. За результатами їх розгляду ухвалено 84 рішення, з них 53 - щодо вирішення земельних питань, інші - стосуються життєдіяльності громади у різних галузях та сферах.

У ході роботи  депутати приділили увагу низці цільових програм, зокрема:

  • з метою підвищення  якості надання соціальної підтримки населенню Ізяславської громади прийнято Програму фінансової підтримки управління соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації;

  • внесено зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років, основні з яких стосуються таких заходів реалізації програми на поточний рік, як придбання автогрейдера та капітального ремонту дорожнього покриття по  вул.М.Микитюка;

  • внесено зміни до Програми національного спротиву та заходів з територіальної оборони Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років. 

Також у ході засідання прийнято рішення про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік, заслухано інформацію розпорядників бюджетних коштів про хід виконання окремих цільових програм, пов’язаних із життєдіяльністю громади, за минулий рік, звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Ізяславської міської ради, начальником фінансового управління публічно представлено звіт про виконання  місцевого бюджету за 2022 рік.

Окрім того прийнято рішення про дострокове припинення депутатських повноважень депутатів Ізяславської міської ради 8 скликання  Валентина Паньковського, Олександра Ляшука та Леоніда Валігури, якими подано заяви про складення депутатських повноважень. 

Під час пленарного засідання прийнято низку рішень, що стосувались земельних відносин, питань ефективного управління комунальним майном, виплати матеріальної допомоги мешканцям громади, та  інших питань, пов’язаних із життєдіяльністю громади. 

За результатами активного обговорення не набрали необхідної  кількості голосів проєкти рішень про звернення депутатів Ізяславської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо повернення додаткової винагороди для українських військових і силовиків та про надання згоди ТОВ «Зелений парк» на проектування та будівництво виробничого цеху гофрокартону та гофротари.

В цілому сесія пройшла злагоджено та конструктивно.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися за посиланням

Наступне засідання чергової сесії міської ради заплановано провести 15 березня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь