A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

05 березня - День визволення Ізяславщини від нацистських загарбників

Дата: 05.03.2023 10:15
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

05 березня  – особливий день для Ізяславщини, адже 79 років тому населені пункти нашої громади були героїчно звільнені від нацистських загарбників.

Сьогодні ми віддаємо данину поваги  тим, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, а також складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати країну з руїн.  Ми згадуємо всіх, чиї життя обірвала війна. Пам'ять про ті буремні роки, коли двічі здригалася рідна земля від кровопролитних визвольних боїв, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. 

Ми, мешканці Ізяславщини, ніколи не забудемо про цю сторінку історії, переплетену червоно-чорною ниткою. Ми чітко й особливо гостро усвідомили ціну мирного неба й навіть не припускали повторення кривавої трагедії на українській землі в XXI столітті.

Сьогодні Україна звільняє свої землі від російських окупантів, які розтоптали нашу спільну історію своїм підступним широкомасштабним воєнним вторгненням.   

Сучасні захисники України - наші земляки  виявились гідними слави своїх дідів і прадідів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної України, її свободи і незалежності.

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас щодня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь