A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дитина-сирота родом із Ізяславщини отримала іменну гуманітарну допомогу від польських благодійників

Дата: 28.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

 

Повномасштабне вторгнення окупантів на територію України назавжди змінило життя тисячі українських дітей. Наразі кожна дитина потребує більшої уваги та підтримки, аніж раніше, особливо діти-сироти.

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради спільно із сектором ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції продовжують підтримувати родини опікунів, піклувальників, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на території Ізяславської міської територіальної громади. Також поза увагою вони намагаються не залишати інші категорії сімей, зокрема й внутрішньо-переміщених осіб.

У скрутний для нашої країни час волонтери з Польщі у співпраці із вищезгаданими службами всебічно підтримують багатодітних сімей та сімей, котрі опинились у скрутному становищі, серед переселенців. Та цього разу польські благодійники вирішили допомогти у покращенні умов проживання одній дитині-сироті родом з Ізяславщини, яка перебуває на обліку у відділі «Служба у справах дітей» міської ради. Дівчинка отримала необхідні  речі для задоволення потреб у побуті (продукти харчування тривалого зберігання, одяг, гігієнічні засоби тощо).

Щиро сподіваємось, що краплинка милосердя, яку вкладено у дану справу, допоможе підлітку подолати чергове важке випробування, яке випало на її ще дитячу, проте таку не по-дорослому важку  долю.

А також висловлюємо щиру вдячність за надану підтримку, яка допомогла відчути дитині-сироті турботу і увагу в такий нелегкий для нашої країни час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь