A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З 15 лютого стартує нерестова заборона на вилов щуки

Дата: 13.02.2023 11:40
Кількість переглядів: 360

 

Відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства з 15 лютого 2023 року по 31 березня 2023 року включно встановлюється заборона на вилов щуки. Ця заборона встановлена з метою забезпечення охорони щуки під час її міграції та відтворення, збільшення її запасів на водоймах у районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області.

Разом з тим, з метою недопущення порушень вимог законодавства та завдання шкоди рибному господарству, наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області, забезпечити посилення охорони щуки під час її міграції та відтворення та контроль за випуском у живому вигляді щуки у разі потрапляння її до уловів та під час здійснення любительського та спортивного рибальства.

Вилов цієї риби під час заборони є порушенням природоохоронного законодавства відповідно до ст. 85 КУпАП. За кожен незаконно добутий екземпляр порушнику доведеться сплатити збитки у розмірі 3 468 грн.

Нагадуємо рибалкам також і про заборону вилову риби на зимувальних ямах, яка діятиме до початку весняно-літньої нерестової заборони 2023 року. На Хмельниччині 33 зимувальні ями.

Якщо ви стали свідком порушення природоохоронного законодавства, прохання повідомляти на номер «гарячої лінії» Хмельницького рибоохоронного патруля: 068 384 98 10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь