Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині переселенці отримали чергову гуманітарну допомогу від благодійників

Дата: 10.02.2023 21:09
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Повномасштабна війна, яку розв'язала росія, принесла Україні чимало горя та руйнувань, внаслідок чого третина українців змушена полишати свої домівки. Російська агресія залишила мільйони українців не лише без житла й грошей, а й навіть одягу та їжі.  З перших днів війни Ізяславщина стала прихистком для внутрішньо переміщених осіб. До громади регулярно прибувають люди з тимчасово окупованих територій і населених пунктів, де йдуть бойові дії. Чимало з них мають намір залишитися до завершення бойових дій. Місцеві жителі, волонтери громади спільно із різноманітними доброчинниками намагаються не залишати переселенців наодинці з цими проблемами, постійно забезпечують їхні базові потреби. Адже усі розуміють, як важко втрачати рідних, власний дім, роботу,  розпочинати жити на новому місці…

Цими днями до Ізяславщини прибули нові благодійники - Благодійний фонд «Карітас» Української греко-католицької церкви, щоб допомогти найбільш вразливій категорії серед внутрішньо переміщених осіб (особам з інвалідністю (І-ІІ групи), особам похилого віку (60 років +); багатодітним сім’ям,  і т.п).  Гуманітарну допомогу видано для 100 родин переселенців, які офіційно зареєструвалися як внутрішньо переміщені особи (ВПО) в Центрі надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради або в управлінні соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації (м.Ізяслав, вул.Шевченка, 10В) та проживають на території громади.

Цього разу було сформовано два типи наборів на кожну родину: перший - із продуктів харчування тривалого терміну зберігання, а другий - з  побутової хімії, засобів особистої гігієни. Це завжди потрібні продукти й речі та неабияка допомога.

Фото без описуВисловлюємо слова щирої вдячності благодійникам за надану гуманітарну допомогу та підтримку, яка сьогодні є надзвичайно важлива.  Адже за кожним виданим набором стоїть велика команда, тижні роботи, сотні кілометрів доріг і дійсно велике бажання підтримати людей, які найбільше потребують допомоги.

Разом ми сильні, разом ми подолаємо будь-які негаразди, разом до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь