Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Найкращі з кращих грудьми своїми українську землю прикривають

Дата: 06.02.2023 14:25
Кількість переглядів: 272

 

З березня 2014 року на території України панує справжнє пекло і все завдяки східному сусідові - російському окупантові.  За цей час чимало страждань випало на долю нашого народу. Але він проявив свій незламний дух… На жаль, безжалісна війна підступно забирає з наших рядів кращих – справжніх патріотів України, які, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність рідної держави, гинуть на бойовому посту із зброєю в руках, відходячи у Вічність… Серед них  наш земляк, кавалер ордена Богдана Хмельницького, лейтенант Збройних Сил України, командир механізованого взводу 30 окремої гвардійської механізованої бригади Микола Микитюк. Сьогодні, 06 лютого, вісім років тому ще зовсім молодий, повний енергії та сил, мрій та сподівань, 23-річний новітній Герой, мужній захисник та безстрашний воїн пішов з поля бою у Вічність... Тепер він став легкокрилим, вічним, ангелом-охоронцем нашої Батьківщини разом із сотнями таких, як він.

Цього дня, в пам’ять про загиблого українського воїна пролунало чимало теплих слів, батьки та друзі, небайдужі мешканці Ізяславщини тримали в руках живі квіти — символ вдячності за подвиг захисника Батьківщини. Кожен з нас поділяє думку, втілену у словах «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!».

Життєва свічка нашого новітнього Героя горіла яскраво й променисто, освітлюючи праведний життєвий шлях боротьби та нескореності. Тепер палає свіча пам’яті того, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості пожертвував найдорожчим.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь