A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З 1 лютого додаткову грошову винагороду військовослужбовцям нараховуватимуть по-новому

Дата: 03.02.2023 11:25
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

З 1 лютого додаткову грошову винагороду військовослужбовцям нараховуватимуть по-новому. Про зміну підходу до її нарахування повідомили в Міністерстві оборони https://www.mil.gov.ua/news/2023/01/31/sili-bezpeki-i-oboroni-informuyut-shhodo-novogo-poryadku-narahuvannya-groshovogo-zabezpechennya/?fbclid=IwAR1IshabYdrwkRC41QrGTSh_4HmaxREqQJLNwt_ZdoxCSEkbG922o7B4Kis.
Йдеться про виплати 30 тис. та 100 тис. грн.., запроваджені постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168.
Як зазначають у відомстві, рішення змінити підхід до нарахування додаткової грошової винагороди стосуватиметься тилових підрозділів та військовослужбовців, які перебувають поза зоною бойових дій, та ухвалено задля дотримання принципів справедливості щодо стимулювання воїнів сил безпеки і оборони України.
Тепер виплати напряму залежатимуть від районів перебування військовослужбовців, складності і специфіки бойових чи спеціальних завдань, які вони виконують.
Анонсовані зміни торкнуться винятково військовослужбовців та співробітників системи МВС, які перебувають поза зоною бойових дій у різних регіонах України, строковиків і курсантів ВВНЗ, офіцерів управлінь і штабів, а також деяких інших категорій.
При цьому бойові виплати у 100 тис. гривень на місяць будуть збережені українським бійцям, які воюють з противником на передньому краї. Те ж саме стосується сімей полонених та зниклих безвісти — виплати винагороди у розмірі 100 тисяч гривень для них також зберігаються.
Водночас з 1 лютого збільшать розміри щомісячного (основного) грошового забезпечення (без додаткової винагороди) військових — його мінімальний рівень має становити:
✅ для ЗСУ, Нацгвардії та Держприкордонслужби — не менше як 20 100 грн.;
✅ для осіб рядового й начальницького складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та поліцейських Національної поліції України — не менше ніж 17 000 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь