A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На засіданні виконавчого комітету міської ради ухвалено низку важливих рішень

Дата: 01.02.2023 18:15
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Вчора, 31 січня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель. Під час засідання було розглянуто цілу низку важливих питань, що стосувались як життєдіяльності громади, так і безпосередньо окремих місцевих жителів.

Для безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Ізяславщини учасниками зібрання призначено керівником робіт з ліквідації наслідків ситуації на території громади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лесю Божко.

Крім того, виконком утворив конкурсний комітет з визначення перевізників автобусних маршрутів загального користування, забезпечення організації пасажирських перевезень. Його очолить заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леся Божко. До складу комітету ввійдуть представники управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області, відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції  ГУ Національної поліції України в Хмельницькій області та окремих громадських організацій Ізяславщини.

Також з метою належного транспортного обслуговування населення на автобусних маршрутах загального користування, забезпечення організації пасажирських перевезень, присутні на засіданні визначили об’єктом конкурсу приміський автобусний маршрут загального користування Ізяслав–Білотин та затвердили умови конкурсу з перевезення пасажирів. Засідання конкурсного комітету заплановано на 06 березня 2023 р. о 10 год. 00 хв., а адресою: м.Ізяслав, вул.Грушевського, 5, зал засідань Ізяславської міської ради.

Крім того, після детального обговорення члени виконкому прийняли рішення про видалення Комунальним підприємством «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради зелених насаджень за окремими адресами громади. Це рішення обумовлено тим, що переважна більшість дерев аварійні, фаутні, напівсухі та загрожують падінням майну та здоров’ю громадян.

У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, було оновлено склад окремих діючих при міській раді комісій, а саме: комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, своєчасності сплати податків та інших обов’язкових платежів; комісії з перевірки відомостей, наведених в заявах власниками жилих приміщень, які тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб, на території Ізяславської міської територіальної громади.

Крім того, у ході засідання було затверджено штатний розпис комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської ради на 2023 рік, а також внесено зміни до структури та штатної чисельності комунального закладу «Ізяславський центр культурних послуг».

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної та комунальної сфер: надання дозволу на вчинення правочину; визнання фізичної особи недієздатною та встановлення над нею опіки і призначення їй опікуна; приватизації квартири.

Насамкінець присутніми обговорено та прийнято рішення стосовно надання особі грошової допомоги на поховання померлого.

Усі проєкти рішень виконкому були підтримані одноголосно або більшістю голосів, із ними можна буде ознайомитися на офіційному сайті міської ради у рубриці «Рішення виконавчого комітету».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь