A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Залишиться у пам'яті назавжди...

Дата: 31.01.2023 17:45
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

 

Ніхто не міг уявити тоді, десять років тому, якою жорстокою буде війна на території України, що триває вже дев’ятий рік. Російські окупанти не вирізняють, чи то військовий, чи то дитина, чи навіть пологовий будинок… Їм байдуже на виплакані очі матерів, розбиті серця дружин та дітей загиблих бійців…

Вже вісім років немає поруч із нами нашого новітнього Героя-земляка Олега Довгого, який на небесах продовжує вимолювати кращу долю для рідних, для нашої країни. 

Людина не народжується героєм, а стає ним завдяки своїм прийнятим рішенням та вчинкам. І саме такого гідного сина виховали батьки Олега Довгого, який як справжній чоловік зробив свідомий вибір та прийняв виважене рішення піти захищати свою державу, аби не ганьбив ворожий чобіт нашу землю, аби під мирним небом росли усміхнені діти. Немає більшої цінності, ніж жити на вільній українській землі, із честю та гідністю називати себе українцями, пишатися своєю країною, своїми героями. Такі як Олег Довгий назавжди змінили нашу Україну і самих українців.

Святою повинністю є вшанування пам’яті військовослужбовця, який гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності  та суверенності України.

Фото без описуЩоб віддати данину пам’яті  новітньому Героєві на території Ізяславщини відбулись тематичні меморіальні заходи. До місця останнього спочинку воїна рідні, друзі, небайдужі жителі Ізяславської міської територіальної громади поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять бійця.

Минають роки, але біль не вщухає. Та пам’ять про нашого відважного захисника  житиме у серцях рідних, близьких, друзів та вдячних мешканців Ізяславщини.

Слава Героям України, її вірним дітям, для яких Батьківщина була дорожчою за життя.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь