A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Як проходить робочий тиждень працівників КП «Ізяславводоканал»

Дата: 27.01.2023 16:11
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Справедливо нарікаючи на роботу працівників КП «Ізяславводоканал», місцеві жителі Ізяславської громади іноді не замислюються над тим, наскільки важкою буває праця водоканалівців. А роботи завжди вистачає, і не лише у будні, а й у вихідні, а подекуди і в нічну пору. Адже ніколи не можна передбачити пориви на водопроводі, які доводиться ліквідовувати як за будь-якої погоди, так і у будь-який час доби.

Цей тиждень для працівників КП «Ізяславводоканал» став черговим випробуванням. На жаль, термін експлуатації водомереж громади 60-80 років вже давно закінчився, тож пориви трапляються досить часто. На жаль, у процесі роботи водоканалівці нерідко зіштовхуються з непорозумінням зі сторони населення. Не завжди вдається донести, що під час ліквідації можуть виникати непередбачувані ситуації, які потребують більше часу на вирішення. Хоча, зазвичай, сам процес триває кілька годин, утім трапляються форс-мажори. Та попри все, працівники водоканалу намагаються ліквідовувати їх якомога швидше.

Замість старої металевої труби по вул.П.Фонтани, на якій було виявлено чимало пошкоджень та стан труби оцінювався як аварійний для подальшої експлуатації, бригада місцевого водоканалу проклала нову поліетиленову мережу 40 метрів погонних вводу до житлового будинку місцевого жителя. Крім того на цій же вулиці проведено ремонт запірної арматури. По завершенню відповідних робіт водопостачання відновлено в повному обсязі. Тепер мешканці Ізяслава мають комфорт в домівках.

Також комунальники водоканалу окультурили відрізки доріг та тротуарів на ділянках мереж, які спричинили просідання ґрунту по ізяславських вулицях Берегова, Лабази та Шкільна.

Фото без описуКрім того працівники КП «Ізяславводоканал» встановили на території ТОВ «Зелений парк» м.Ізяслав лічильники для обліку стоків. Адже у першу чергу цей водомір дасть можливість вимірювати об’єм промислових стоків, а також це дієвий стимул до заощадження власних фінансових ресурсів підприємства. До речі, наразі це перше підприємство в нашій громаді, на якому запроваджено таку новацію. Водоканалівці на даному етапі не зупиняються та працюють з максимальною віддачею за для потреб і добробуту мешканців Ізяславщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь