Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Зорепадом летять роки

Дата: 23.01.2023 17:34
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Незламність українців, їх любов до України, жага до життя та перемоги – вже доведений факт. Попри жорстокість та підступність ворога ми продовжуємо жити, працювати, любити, волонтерити та всебічно підтримувати наших оборонців. У населених пунктах Ізяславської міської територіальної громади тривають різноманітні благодійні заходи,  метою яких є залучення ресурсів для підтримки наших захисників, а також демонстрація відчуття єдності і нескореності нації, яка веде боротьбу з підступним окупантом.

Увечері 20 січня задля підняття духу єдності та віри у перемогу України, а також допомоги воїнам-землякам, які героїчно стоять на захисті нашої держави, в Ізяславському будинку культури відбувся святковий фестиваль, який 25 років поспіль збирає шанувальників і прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців Ізяславщини. Цьогорічний фестиваль талантів «Зорепад» вкотре продемонстрував найкращі мистецькі здобутки обдарованої молоді нашої громади та надихнув на нові творчі досягнення й розвиток.

У будинку культури було велелюдно, адже чимало мешканців та гостей громади виявили бажання долучитися до благодійного заходу та зробити свій посильний внесок у Перемогу України.

Майже двогодинне пісенно-хореографічне мистецьке дійство вирувало в атмосфері творчості та любові до своєї справи.

Святковий й піднесений настрій створювали зразковий ансамбль бального танцю «Плеяда» та зразковий ансамбль сучасного танцю «Оксамит» із Ізяславської дитячої школи мистецтв.

Звучали зворушливі рядки української лірики у виконанні солістів Олени Власюк, Віри Кравець, Аліни Кичатої, Світлани Кучерук, Наталії Бабійчук, Миколи Коваля, Олександра Янчука, Леоніда Качановського та вокального дуету Ізяславського будинку культури, котрі радували глядачів своїми талантами.

Музика на концерті була різноплановою, та життєствердні мелодії у виконанні народного аматорського ансамблю духової музики «Музики Надгориння», інструментального та вокально-інструментального ансамблів Ізяславського будинку культури додавали особливої атмосфери та утверджували віру кожного присутнього в Перемогу та розуміння необхідності повсякчасної допомоги українським захисникам для її наближення. 

Глядачі із щирим захопленням вітали виступи кожного учасника мистецького дійства.

Фото без описуУпродовж концерту кожен охочий міг долучитися до збору коштів для наших відважних захисників. У скриньки кидали  хто скільки міг, головне – кожну гривню від щирого серця.  Завдяки благодійним пожертвам за вечір вдалося зібрати 11,262 тис. грн., що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян Ізяславщини до потреб наших воїнів у період війни та їхню готовність й надалі допомагати матеріально.

Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити нашу довгоочікувану Перемогу! Лише разом і вперед до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь