A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

16 січня – Всеукраїнський день пам’яті героїв-воїнів – “кіборгів”

Дата: 16.01.2023 15:48
Кількість переглядів: 131

«Люди витримали, не витримав бетон!». Саме такими словами відкликається 16 січня – гірка та болюча дата для кожного українця. У цей день вшановуємо пам’ять кіборгів – неймовірно сильних та мужніх борців, що до останнього тримали оборону Донецького аеропорту. 242 довгих пекучих доби (з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року) за кожен метр, кожен поверх… Бої за аеропорт тривали й закінчились після повної руйнації старого та нового терміналів аеропорту. При обороні стратегічно важливого об'єкту також брали участь волонтери і медики, загинуло близько 200 наших захисників.

За стійкість і незламність українських борців назвали "кіборгами", які  довели всьому світу — українські воїни міцніші за бетон, а найбільш неприступна фортеця — це їхня незламність у боротьбі за Україну.

На жаль ворог не відступив від своїх ганебних намірів, і сьогодні ми продовжуємо відважно боротися за нашу українську землю та свободу!

Сьогодні армією кіборгів стали всі українські захисники. У кожному з них сталева міць і незламна воля, бо кожен бореться за своїх дітей, своїх батьків, свій дім – до останнього...

Ми завжди пам’ятатимемо, якою страшною ціною здобувається наша незалежність та воля, згадуватимемо кожного нашого захисника, хто віддав найдорожче за наше світле та мирне майбутнє. Кожне обличчя та ім’я назавжди залишаться в нашій історії символом непереможності України та в наших гарячих блакитно-жовтих серцях.

Україна була й буде НЕЗЛАМНОЮ!

Слава Героям! Слава нації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь