A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Домашні смаколики, окопні свічки – все для наближення Перемоги України

Дата: 16.01.2023 11:49
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

 

Після вторгнення окупантів на територію України повністю змінилося ставлення українців до життя. Наша країна мужньо обороняється від агресора, адже сила українців – у єдності. А тому підтримка захисників, які боронять українську землю на передовій, - стала справою честі кожного небайдужого українця в тилу.

Ізяславщина не стала винятком, оперативно згуртувалася задля майбутньої перемоги України. Періодично відправляється зібрана небайдужими жителями  громади допомога на передову нашим захисникам. Тут все налагоджено вже давно. Кипить активна робота по виготовленню маскувальних сіток, в’язанню теплих шкарпеток, виготовленню домашніх смаколиків та інших необхідних військовим речей.

Нещодавно волонтери Ізяславщини оголосили терміновий збір продуктів та необхідних речей на передову нашим відважним бійцям.

До приготування домашніх страв та інших новорічно-різдвяних смаколиків долучилися усі небайдужі мешканці населених пунктів громади. У закладах освіти та в домівках власноруч готувалися голубці, вареники, олів’є, різноманітні м'ясні страви, духмяні пироги, які пекли в домашніх печах, консервація, тощо. Адже так хочеться, щоб хлопці в окопах відчули тепло сердець земляків та сімейний затишок, за яким вони так сумують.

Також земляки підготували для наших захисників особливий подарунок – виготовили для них окопні свічки. З настанням холодів окопні свічки дуже важливі на фронті, адже дають змогу нашим захисникам зігрітися, підігріти їжу та воду, є додатковим джерелом світла.

Окопні свічки – це вогник надії із малої батьківщини для бійця на передовій лінії фронту, а також часточка душевного тепла і любові земляків у тилу, бо у багатьох із цих жінок на фронті чоловіки, сини, брати...

Цими днями на передову для земляків, що боронять Україну на Донецькому напрямку, було доставлено першу партію зібраних домашніх смаколиків, окопних свічок, та інших вкрай необхідних речей від небайдужих мешканців м.Ізяслав, Радошівського, Білогородського, Ріпківського  округів, від педагогічних та учнівських колективів Ріпківської гімназії, Білогородського та Клубівського ліцеїв, Ізяславської гімназії  № 4 ім.В.Кобернюка, Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва, а також від колективу Ізяславського будинку культури та інших. Робота цих людей неоціненна, бо вона від душі, а не за примусом.

Фото без описуПоїздка виявилася не простою, бо ворожі обстріли не припинялися, але все ж таки доставили довгоочікувану допомогу на передову. Незабаром планується наступна поїздка, про збір чергової партії продуктів та необхідних речей    буде завчасно поінформовано волонтерами Ізяславщини.

 Кожна добра справа, зроблена нами,  – це світло ліхтарика, яке є дороговказом для Великої Перемоги над ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь