A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Герої не вмирають, друга - не забувають! (відбувся щорічний футбольний турнір пам'яті Героя України Олега Довгого)

Дата: 08.01.2023 15:12
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

8 січня у стінах спорткомплексу Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся футбольний турнір пам‘яті нашого земляка, загиблого у 2015 році на Луганщині Героя-захисника України, лейтенанта Збройних Сил України Олега Довгого. Цей турнір проводиться вже восьмий рік поспіль та чимало глядачів прийшли вшанувати його пам'ять (6 січня нашому земляку,  молодому офіцерові могло б виповнитись 30...).

Футбол у житті нашого новітнього героя займав особливе місце. Загалом спорт – це була його стихія, адже завжди брав активну участь у спортивному житті Ізяславщини.  Саме через таку любов до спорту навіть мав позивний «Фізрук». І цей щорічний турнір - знак пошани і пам'яті про нашого відважного захисника.

Традиційно турнір розпочався із привітання команд, виконання Державного Гімну України, підняття Державного Прапора України, вшанування хвилиною мовчання героя, який поклав своє життя за нашу свободу на Сході України, не шкодуючи ні сил, ні здоров'я, ні життя за мир у нашій державі. На турнірі також були присутні батьки Олега - Валентина Петрівна та Іван Іванович, котрий сам пішов боронити Україну зі зброєю в руках.

Всі поєдинки хоч проходили в дружній атмосфері, проте виявилися досить конкурентними. Кожна команда була гідна перемоги. Отже тріумфаторами стали футболісти ізяславської команди «Вікторія», які у фіналі переграли ізяславський «Завод» та отримали почесний трофей – перехідний Кубок пам’яті. У наступному році його передадуть черговим переможцям турніру. В матчі за третє місце футболісти «Камчатка» с.Теліжинці перемогли «Агро-Інвест» с. Ліщани.

По завершенню турніру відбулося нагородження переможців, а також відзначення кращих футболістів з кожної команди. Заслужені нагороди отримали Гладонюк Руслан («Агро-Інвест»), Костушевич Сергій («Завод»), Джурилюк Олексій («Вікторія»), Григорук Денис («Камчатка»).

На завершення змагання батьки Олега Довгого подякували усім за такий спомин про їхнього сина.

Фото без описуПідсумовуючи турнір, директор Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Божкевич подякував усім командам за гарну гру та зазначив: «Головна мета таких заходів - це не результат, а шана та повага до наших оборонців, тих, хто був з нами поруч раніше, проте, на жаль, наразі вони залишились в нашій пам‘яті назавжди. Переконаний, турнір матиме продовження та збільшить свої масштаби в наступні роки».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь