A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось останнє в 2022 році пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 02.01.2023 14:42
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

27 грудня 2022 року відбулась позачергова сесія Ізяславської міської ради з метою розгляду питання про відміну рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі по вул. Незалежності, 13, м. Ізяслав.  

         Рішення про приватизацію зазначеного обєкта прийнято депутатами Ізяславської міської ради на двадцять сьомій сесії 14 листопада 2022 року. На його виконання сектором комунальної власності та приватизації Ізяславської міської ради було вжито заходів, передбачених чинним законодавством, щодо продажу комунального майна на аукціоні через електронну торгову систему. Аукціон, який був призначений на 27.12.2022 року, не відбувся через відсутність учасників. Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» у разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано,  проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

З метою досягнення цілей приватизації та забезпечення наповнення місцевого бюджету за рахунок надходжень від приватизації об'єктів комунальної власності Ізяславської міської територіальної громади депутатам міської ради запропоновано розглянути проєкт рішення щодо відміни рішення двадцять сьомої (позачергової) сесії Ізяславської міської ради від 14.11.2022 року №7 «Про приватизацію об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі по вул. Незалежності, 13, м. Ізяслав» та відміни електронного аукціону № SPE001-UA-20221226-40278 із зниженням стартової ціни по лоту.

Присутні учасники засідання обговорили порушене питання та одноголосно прийняли відповідне рішення.

Також на пленарному засіданні було прийняте рішення про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Сошне» Ізяславської міської ради з метою внесення змін до  відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, щодо правонаступництва, у зв’язку з приєднанням комунального підприємства «Поліське» Ізяславської міської ради.

У цілому сесія пройшла злагоджено та конструктивно. По завершенню засідання міський голова Сергій Шлегель  привітав депутатів із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, а також подякував депутатському корпусу міської ради, який протягом року працював як єдина команда на благо громади, за співпрацю й висловив сподівання, що в подальшому їх діяльність буде такою ж злагодженою та ефективною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь