A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Георгія Кірпи

Дата: 30.12.2022 19:15
Кількість переглядів: 648

 

У переддень нового року 28-29 грудня на базі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи пройшов традиційний щорічний міжобласний турнір з міні-футболу серед школярів. Турнір було присвячено пам’яті Героя України Георгія Кірпи.

За роки свого існування із невеликого заходу турнір набув міжобласного рівня.  Даний турнір проводиться за незмінної підтримки громадської організації «Фонд імені Г.М.Кірпи». Цьогоріч у турнірі взяли участь юні футболісти із міст: Нетішин, Славута, Могилів-Подільський, Коростень, Новоград-Волинський, смт.Білогір'я, Остріг та господарі турніру - вихованці Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи.

Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Юні спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Команди були розділені на дві групи. Команда з м.Коростень впевнено перемогла своїх суперників в групі та потрапила до фіналу. У другій групі теж не менш впевнено вийшла в лідери команда Ізяславської ДЮСШ під керівництвом тренера викладача Бойчука Миколи Івановича. За третє місце зійшлись команди з м.Нетішин та м.Могилів-Подільський, в якому в напруженій боротьбі з рахунком 5:4 перемогла команда з Могилів-Подільського. У грі за перше місце зійшлися неодноразові фіналісти даного турніру команди Ізяславської ДЮСШ та Коростенської ДЮСШ, в якій в напруженій боротьбі з мінімальним рахунком 2:1 здобула перемогу команда з Коростеня. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від гри.

Після закінчення всіх ігор відбулася урочиста церемонія нагородження  переможців та призерів, не забули і про кращих гравців.

Переможці та призери змагань отримали кубки, дипломи, подарунки від громадської організації  «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи». Кожен учасник змагань також отримав від Фонду  подарунок. Крім того було відзначено  кращих гравців турніру.

Вітаємо наших  спортсменів із хорошим результатом.

Також користуючись нагодою, голова Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» Анатолій Палюх вручив подарунки дітям, які були змушені покинути свої домівки через російську агресію та наразі проживають в Ізяславській дитячо-юнацькій спортивній школі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь