A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Обговорювались питання національно-патріотичного виховання на Ізяславщині

Дата: 30.12.2022 10:04
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Цими днями під керівництвом голови координаційної ради, заступника міського голови Лесі Божко відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради. Координаційна рада є консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення координації діяльності з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді громади, співпраці органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та громадських молодіжних організацій, діяльність яких скерована на реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

Присутні учасники зібрання обговорили стан справ з національно-патріотичного виховання в Ізяславській міській територіальній громаді.

Значну увагу приділили питанню створення умов для проведення першого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на теренах Ізяславщини. «Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота, мета якої полягає у вихованні юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості. Щороку відбувались військово-патріотичні змагання між школярами закладів освіти України. Ізяславщина також брала участь у цих іграх. Відтак, під час засідання обговорювались деталі щодо можливості проведення першого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на теренах Ізяславщини у воєнний стан.

Крім того, на засіданні було обговорено ряд інших організаційних питань діяльності Координаційної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь