Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За життя шанували, по смерті — пам’ятають

Дата: 27.12.2022 16:46
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

 

27 грудня - річниця смерті  Героя України, Генерального директора Укрзалізниці, екс-міністра транспорту та зв’язку України, Людини з великої літери Георгія Кірпи. У далекому 2004 році помер за трагічних обставин.

Напівсирота, виходець із простої селянської родини з с.Клубівка, дійшов до владного ешелону України. Георгій Миколайович присвятив своє життя служінню залізничному транспорту. Завжди працював для людей, на благо своєї рідної України. Залишив після себе реконструйовані вокзали, збудовані церкви, школи, єдиний в Україні автобан Київ - Одеса, відновлений рухомий склад, швидкісні поїзди...

Він був справжнім патріотом своєї держави, людиною з великої літери, яка ціною власних зусиль досягла величезного успіху в служінні Батьківщині. Людина, що обігнала свою епоху на цілі десятиліття. Незважаючи на статус державного чиновника, він із турботою ставився до своєї маленької Батьківщини - Ізяславщини.

Вдячні мешканці Клубівського старостинського округу свято бережуть пам’ять про свого земляка, його здобутки та відданість справі завжди будуть прикладом для наслідування.

У цей день, щоб вшанувати світлу пам’ять непересічної для України особистості та свого земляка, в селі Клубівка біля його пам’ятника зібрались місцеві жителі села, друзі та рідня.

До підніжжя пам’ятника Героя України Георгія Миколайовича присутні поклали квіти, а також вшанували його хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь