A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Святий Миколай разом із казковими персонажами подарували незабутнє свято для дітей соціально незахищених категорій Ізяславщини

Дата: 27.12.2022 14:33
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

 

Безперечно, серед усіх свят протягом року саме новорічно-різдвяні є найказковішими та найчарівнішими. В цю пору усі діти з нетерпінням очікують, що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Проте найголовніше для них - це, звичайно ж, незабутнє свято, можливість повірити у казку та отримати приємний подаруночок.

Та, на жаль, не всі родини мають можливість подарувати справжнє свято  своїм дітям….

Щоб створити казкову атмосферу, в Ізяславському будинку культури було організовано яскраву та захоплюючу новорічну програму для діток соціально незахищених категорій Ізяславщини (дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та ін.).

Дітлахи були не лише вдячними глядачами, а й залюбки  водили хороводи з улюбленими новорічними персонажами, відгадували загадки, охоче декламували вірші та співали пісні для Святого Миколая та його помічників. Кожному із присутніх дітей приємно було отримати персональний пакунок із різноманітних солодощів від Святого Миколая.

Фото без описуПо радісних усмішках на дитячих обличчях було зрозуміло, що вони отримали яскраві враження, позитивні емоції та максимум задоволення від розважальної програми. Сподіваємось, що такий святковий настрій залишиться у них надовго!

Проте Святий Миколай та його лісові друзі не забули й про інших дітлахів Ізяславщини. А тому вони із нетерпінням чекатимуть на маленьких мешканців нашої громади завтра, 28 грудня, о 10.00 год. в Ізяславському будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь