A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено останнє в поточному році засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.12.2022 08:44
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Минулого тижня під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулося останнє в поточному році засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто понад два десятки питань порядку денного.

У першу чергу члени виконкому приділили увагу питанням внесення на розгляд ради проєктів рішень: «Про внесення змін до програми «Освіта Ізяславської громади на 2021 – 2025 роки», «Про затвердження Програми національного спротиву Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік», а також схвалення проєкту рішення міської ради «Про бюджет Ізяславської міської ради на 2023 рік».

Значну увагу було приділено питанню встановлення тарифів КП «Ізяславводоканал» на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у зв’язку з упорядкуванням тарифів згідно норм законодавства та переходом споживачів на нові договірні відносини, зі зміною на підприємстві системи оподаткування. Отже пропонуються такі тарифи:

  • для населення: центральне водопостачання - 21,26 грн/м3 (без ПДВ); центральне водовідведення - 24,10 грн/м3 (без ПДВ);

  • для бюджетних установ та організацій, комунальних некомерційних підприємств: центральне водопостачання – 17,20 грн/м3 (без ПДВ); центральне водовідведення30,12 грн/м3 (без ПДВ);

  • для інших споживачів: центральне водопостачання – 29,94 грн/м3 (без ПДВ); центральне водовідведення46,85 грн/м3 (без ПДВ);

Дане рішення набирає чинність з 01 січня 2023 року у разі реєстрації (переходу) підприємства на спрощену систему оподаткування.

Крім того з метою впорядкування механізму розгляду питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади, члени виконкому  затвердили Положення про комісію з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів Ізяславської громади.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були: приватизація квартир; затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності (гідроспоруди по вул. Грушевського, частини шлюзового мосту між опорами № 0 та № 1 (з боку вул.Заславська) в м.Ізяслав, виконаний ПП «Ізяслав-експерт» для розрахунку базової ставки орендної плати – 1 665 882 грн. без ПДВ.); надання дозволу СП «ПАРТНЕР-ПРЕС» на порушення об’єкта благоустрою (проведення за власні кошти благоустрою (асфальтування) прилеглої території до будівлі по вулиці Шевченка, 14-Б/2 в м.Ізяслав); затвердження планів роботи структурних підрозділів міської ради на 2023 рік.

Традиційно учасниками засідання було ухвалено відповідні рішення щодо: звіту про виконання фінансового плану КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» за 9 місяців 2022 року; внесення змін до фінансового плану КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік; погодження штатного розпису КП «Житлокомунсервіс», а також затвердження фінансового плану на 2023 рік та погодження штатного розпису КП «Ізяславтепломережа».

Далі члени виконкому перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: подання органу опіки та піклування; надання дозволу на вчинення правочину; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; надання статусу дитини-сироти; втрату статусу дитини-сироти та припинення опіки, піклування; затвердження висновку органу опіки та піклування щодо розв’язання спору про позбавлення батьківських прав; затвердження висновку органу опіки та піклування про відібрання дітей від батька без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на їх утримання.

Відповідно до звернень жителів громади учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їхніх рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь