Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Учнівська молодь Ізяславщини стала помічниками Святого Миколая

Дата: 20.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 

Сьогодні тисячі патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші відважні захисники, які в цей час на передовій охороняють наш спокій, як ніхто, заслужили на “миколайчики”.

А тому менші мешканці громади стали справжніми помічниками Святого Миколая, перетворивши свій навчальний заклад на майстерню Чудотворця.

До кожної святкової посилки-«миколайчика» українським бійцям вкладено часточку тепла від кожної родини, подяка за мужність, силу, відвагу, за наш захист, за наше мирне небо.

Помічники Святого Миколая переконані, що нашим мужнім воїнам буде надзвичайно приємно куштувати смаколики, читати зворушливі дитячі листи, переглядати яскраві дитячі малюнки, які надихатимуть, мотивуватимуть, від яких віятиме теплом рідної домівки та вірою в повернення додому живими та з  довгоочікуваною нашою Перемогою. Ці “миколайчики” незабаром знайдуть своїх адресатів на передовій.

Також уся освітянська громада не припиняє збирати кошти на придбання необхідного для наших воїнів обладнання. Святий Миколай вселяє віру в дива!

Фото без описуКрім того помічники Чудотворця підготували святкові подарунки для дітей-сиріт та дітей-переселенців, аби подарувати їм свято, особливо у такий надскладний час для України. Ці добрі справи піднесли у школярів Ізяславщини дух патріотизму, єдності і віри в краще українське майбутнє.

А Святий Миколай за такі добрі справи віддячив своїм помічникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь