Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина отримала чергову гуманітарну підтримку

Дата: 14.12.2022 16:13
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

Ізяславська міська територіальна громада ледь не щодня приймає внутрішньо переміщених людей із окупованих територій та тих, де тривають артпостріли. 

Завдяки тісній співпраці міської влади з місцевими жителями, організаціями, установами, підприємствами громади, волонтерами, громадськими організаціями, благодійними фондами, є можливість допомогти переселенцям, які знаходять прихисток в Ізяславській громаді. Благодійники розуміють наскільки важливою та потрібною є їхня підтримка і своїх темпів не зменшують.

12 та 14 грудня Ізяславщина отримала чергову гуманітарну підтримку. Її привіз Старокостянтинівський благодійний фонд “Карітас», який від початку повномасштабної російсько-української війни по мірі можливості вкотре надає гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям у вигляді продуктових наборів та речей першої необхідності.

Допомога надавалась внутрішньо переміщеним особам певної категорії, а саме: особам з інвалідністю (І-ІІ групи) та одиноким особам похилого віку (60 років +); багатодітним сім’ям (3 і більше дітей); одиноким опікунам (проживають разом із дітьми); вагітним/годуючим матерям (діти віком до 2 років); важкохворим. Обрано саме такі сім'ї, адже дана цільова група являється найбільш вразливішою категорією населення, яка потребує захисту та допомоги.

За ці дні видано 116 сім’ям внутрішньопереміщених осіб набори гуманітарної допомоги (індивідуальні та сімейні пакунки). Така допомога є дійсно суттєвою для переселенців, так як вони були змушені покинути свої домівки швидко, з одним рюкзаком і без жодного уявлення про найближче майбутнє.

Кожен пакунок – це підтримка сімей, душа яких обпалена війною. Надія на краще майбутнє, відчуття приналежності до єдиного українського народу.

Висловлюємо слова щирої вдячності благодійникам за надану гуманітарну допомогу та розуміння. Спільними зусиллями, кожен зі свого боку, нам вдається і надалі підтримувати тих, кому довелось бачили справжню та наджорстоку війну сьогодення.

Разом ми сильні, разом ми подолаємо будь-які негаразди, разом до Перемоги!

Також нагадуємо, що гуманітарна допомога надається лише тим переселенцям, які офіційно зареєструвалися як внутрішньо переміщені особи (ВПО) в Центрі надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради або в управлінні соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації (м.Ізяслав, вул.Шевченка, 10В).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь