Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулась позачергова сесія міської ради

Дата: 14.12.2022 11:52
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

 

07 грудня 2022 року відбулось засідання двадцять дев’ятої позачергової сесії Ізяславської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шлегеля.

На порядок денний сесії було винесено 9 питань.

Спершу депутати міської ради обговорили та прийняли рішення, якими підтримали внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років, Програми створення і використання місцевого матеріального резерву Ізяславської міської територіальної громади для запобігання і ліквідації  наслідків надзвичайних ситуацій на 2022-2025 роки. Мета внесення змін – можливість придбання генераторів для функціонування «Пункту незламності» та вжиття певних заходів для стабільної роботи комунальних підприємств.

Крім того за рахунок коштів місцевого бюджету депутати одноголосно збільшили кошторис видатків на виплату компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої  допомоги, попередньо внісши відповідні зміни до Програми «Турбота» на 2021-2025 роки. 

У ході пленарного засідання також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади, внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік та окремі рішення, які стосуються сфери земельних правовідносин. Рішенням про внесення змін до Програми здійснення землеустрою на території Ізяславської міської ради місцеві обранці задекларували спосіб розпорядження в подальшому земельними ділянками сільськогосподарського призначення, які перебувають в користуванні фізичних та юридичних осіб на правах оренди, під час розгляду питань про поновлення договорів оренди, укладених до набрання чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству», внесення змін до договорів оренди землі в частині збільшення строку дії договору, шляхом подальшого продажу права на землю на земельних торгах у формі електронного аукціону. 

Не менш важливим на сесії стало питання щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і створених неї організацій, за результатами обговорення якого депутатами схвалено відповідний текст звернення  до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Підсумовуючи результати сесії, міський голова Сергій Шлегель подякував депутатам за спільну та злагоджену командну роботу та наголосив  усім присутнім на необхідності подальшої співпраці в інтересах мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь