A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

КП «Ізяславводоканал» поповнився новими помічниками, які дозволять заощаджувати та бути більш продуктивним

Дата: 13.12.2022 17:30
Кількість переглядів: 130

Нещодавно КП «Ізяславводоканал» придбав новий мультифункціональний екскаватор-навантажувач виробництва транснаціональної компанії JCB. Нова техніка зарекомендувала себе як економічний та надійний автомобіль. Завдяки придбанню такого транспорта є  можливість підвищити продуктивність праці за рахунок зменшення часу на виконання ремонтних та аварійних робіт, раціонально використовувати робочий час при виконанні виробничих завдань, а також дозволяє значно економити паливно-мастильні матеріали та витрати на запасні частини.

Сучасний маневрений, повнопривідний екскаватор JCB у порівнянні з вітчизняним екскаватором при однакових витратах палива, здатний виконати в кілька разів більший об’єм робіт, пересувається в 2-3 рази швидше, має найнижчу гучність, здатний стабільно працювати з будь-яким типом ґрунту на глибині до 5,5 м, практично в будь-яких умовах: на пересіченій місцевості далеко від доріг, а також в обмеженому просторі в умовах міської забудови. Автоматичне повернення стріли екскаватора у точку роботи дозволить значно скоротити час розриття та зворотної засипки місця аварії.

Вартість екскаватора – 1479700.00 грн. (із них 1200000.00 грн. – з місцевого бюджету та 279700.00 грн. – за власні кошти КП «Ізяславводоканал»).

 КП «Ізяславводоканал» поставив перед собою ще одне амбітне завдання – встановив нову помпу на ВНС 2, робота якої забезпечуватиме водопостачання та помірний тиск в мікрорайоні міста Ізяслав. Водопостачальне обладнання придбано за власні кошти підприємства. Так це лише початок. По мірі можливостей підприємством буде придбано помпи для решти насосних станцій міста для забезпечення необхідного тиску води, особливо для останніх поверхів багатоповерхівок.

Крім того благодійники Ізяславщини надали для КП «Ізяславводоканал» у користування дизель-генератор номінальною потужністю 48 кВт для забезпечення резервного живлення об’єктів підприємства в умовах нестабільного електропостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь