A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На двадцять восьмій сесії Ізяславської міської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 13.12.2022 13:14
Кількість переглядів: 195

 

Фото без опису

Нещодавно відбулось пленарне засідання двадцять восьмої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання. Порядок денний чергового засідання налічував 47 питань.

У першу чергу депутати приділили увагу низці цільових програм різних галузей розвитку громади, до яких внесли  зміни. Серед них: Програма надання матеріальної допомоги жителям Ізяславської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки; Програма «Територіальна оборона  на 2022 рік»; Комплексна програма профілактики злочинності та охорони громадського порядку на території Ізяславської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; Програма охорони навколишнього природного середовища Ізяславської територіальної громади на 2021-2024 роки. 

У зв’язку із внесенням змін до відповідних місцевих програм було внесено зміни до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік. 

З метою оптимізації мережі закладів культури Ізяславської міської ради, формування нового культурно - дозвіллєвого середовища та створення умов для масового, сімейного та індивідуального розвитку творчих здібностей, спілкування, відпочинку, розваг рішенням сесії, яке набирає чинності з 01.02.2023 року, створено комунальний заклад «Ізяславський центр культурних послуг» Ізяславської міської ради, структурними підрозділами якого визначені  адміністративно-господарський відділ, відділ культурно-освітньої роботи, краєзнавчо-туристичної діяльності та організації дозвілля, відділ «Публічна бібліотека», Історико-краєзнавчий музей Ізяславської громади; відокремлені структурні підрозділи (філії), створені на базі мережі бібліотек, будинків культури та клубів Ізяславської громади. Разом з тим депутатами прийняті рішення про припинення комунального закладу «Ізяславський будинок культури» Ізяславської міської ради та комунального закладу «Ізяславський історико-краєзнавчий музей» Ізяславської міської ради шляхом ліквідації. Функції ліквідованих закладів на території громади будуть в подальшому здійснюватись підрозділами новоствореного комунального закладу «Ізяславський центр культурних послуг» Ізяславської міської ради.

Традиційно в ході двадцять восьмої сесії депутати розглянули питання виплати матеріальної допомоги мешканцям громади, питання, пов’язані з розпорядженням майном комунальної власності, зокрема затверджено умови продажу об’єктів малої приватизації – нежитлової будівлі по вул. Незалежності, 13,  та нежитлового приміщення, гаража по вул. Незалежності, 13/12,  в м.Ізяслав.

Ряд питань, розглянутих на сесії, стосувались  земельних правовідносин. Крім того депутати внесли зміни до річних розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності, розташовані на  території  Ізяславської міської територіальної громади, встановивши розмір орендної плати за землі енергетики та землі, надані для розміщення, будівництва, обслуговування та експлуатації об'єктів енергетики, які виробляють електричну енергію з відновлюваних джерел енергії в розмірі 3% нормативно-грошової оцінки.

З метою впорядкування питань у сфері поводження з відходами, забезпечення утримання населених пунктів громади в належному санітарному стані, зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров’я населення було ухвалено рішення розробити схему санітарного очищення населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади.

В ході чергової двадцять восьмої сесії народні обранці обговорили питання доречності встановлення головної новорічної ялинки в адміністративному центрі громади та проведення новорічних заходів. Депутати одноголосно висловили позицію відмовитись під час війни від святкової ялинки та ілюмінацій. Все ж для потіхи найменших жителів громади ялинки будуть встановлені в приміщеннях Ізяславського будинку культури, закладів освіти; новорічні фотозони діятимуть в приміщенні Ізяславського історико-краєзнавчого музею та Ізяславської центральної бібліотеки.

з усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному вебсайті Ізяславської міської ради за посиланням https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1301631/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь