A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

До уваги військовозобов’язаних

Дата: 13.12.2022 10:16
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

 

Чоловіки призовного віку (від 18 до 60 років), які прибули на Ізяславщину із «гарячих» регіонів разом із своїми родинами, незалежно від місця проживання в громаді (готелі, приватний сектор і т.п.), повинні протягом двох діб обов’язково звернутись до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що знаходиться за адресою: м.Ізяслав, вул.Онищука, буд. 3. Контакти для довідок: (03852) 4-00-15. Із собою чоловікам-переселенцям слід мати паспорт та при наявності військово-обліковий документ (військовий квиток, тимчасове посвідчення, приписне посвідчення, посвідчення офіцера).

Те ж саме стосується мешканців-чоловіків Ізяславської міської територіальної громади призовного віку (від 18 до 60 років), які досі не звернулися до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, - необхідно прибути для уточнення військово-облікових даних. Тим військовозобов’язаним, які мають право на відстрочку від призову, необхідно прийти до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з відповідними документами та підтвердити це.

Крім того на час дії воєнного стану військовозобов’язані громадяни (віком від 18 до 60 років) зобов’язані постійно мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи. У разі потреби ці документи потрібно надати для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів.

Важливо! За порушення правил військового обліку та ухилення від призову передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Під час воєнного стану на Ізяславщині відповідні служби контролюють, чи стають військовозобов’язані на військовий облік.

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь