A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Життя Героя-захисника, наче спалах зірки: коротке, проте яскраве

Дата: 10.12.2022 11:45
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

 

10 грудня 2022 року… Сьогодні мав би святкувати у колі родини своє  35-річчя наш краянин з с.Радошівка, офіцер Збройних сил України Іван Тимощук. Та, на жаль, через трагічну загибель так і не встиг здійснити свої мрії, долюбити та відчути повноту людського щастя. За наш спокій, мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя, загинувши в ім’я Вітчизни, за кожного з нас. Його коротке життя мов спалах зірки на небі, яка освітила шлях до майбутньої Перемоги України. У далекому 2014 році з перших днів війни став на захист Батьківщини. Він не був наляканим новобранцем, а свідомо пішов забирати своє. Відправляючись добровольцем у самісіньке пекло - на Донбас, казав рідним: «Якщо я піду – за мною підуть і інші». Важко впустити у свідомість слова «ніколи», «назавжди»...

Сьогодні, у день народження земляка, вдячними земляками було віддано гідну шану світлій пам’яті та героїчному подвигу Івана Тимощука та інших загиблих українських героїв, котрі боролись за свободу, незалежність та територіальну цілісність України в різні періоди її історичного розвитку, а також вшановано їх хвилиною мовчання.

Всі ми повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз ми, українці, виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність! Не ту, яка на папері, а ту, з якою живемо щодня. Тому ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне щасливе життя. І віримо в те, що з такими патріотами наша країна буде вільною і мирною державою. Вічна пам’ять нашим полеглим героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь