A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про патріотизм, мужність та міць – таким був концерт в Ізяславі з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 07.12.2022 13:20
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

День Збройних Сил України завжди відзначалося з гордістю та пошаною, проте в поточному році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. Адже усім відомо, що сильна держава починається із сильної армії. Сьогодні Збройні Сили України – це справді армія народу, зміцнена добровольцями, підтримана коштами громадян України та з широкою підтримкою волонтерського руху.

За період українсько-російської війни ми всі навчилися різними способами дякувати нашим відважним захисникам, адже за кожен прожитий день ми завдячуємо саме людям у формі.

Збройні Сили України - це меч та щит України, наша опора та захист. Незламні та хоробрі захисники та захисниці України, зокрема нашої громади, борються за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Не завжди ми знаємо їх імена, проте ми в тилу безупинно підтримуємо та допомагаємо тим, хто є частиною захисного щита нашої країни. А тим, хто віддав своє життя за спокій мирного населення, - вічна слава та пам'ять в серцях не одного українського покоління.

У час, коли над країною нависає зброя агресора, важливо бути готовим до оборони та плекати правильні цінності, у першу чергу серед молоді. А тому 06 грудня в Ізяславському будинку культури відбувся тематичний захід, присвячений Дню Збройних Сил України. Він був дещо іншого формату - мешканці Ізяславщини усвідомлюють якого великого значення нині набуває зміцнювання нашого духу задля єдності проти спільного ворога.

У ході офіційної частини військoвoслужбoвців, працівників Збройних Сил України, учасників та ветеранів бойових дій привітав із святом Ізяславський міський голова Сергій Шлегель. Він висловив щирі слова подяки борцям, які в усі часи захищали нашу рідну землю, за внесок у волонтерський рух Ізяславщини, тим, хто відгукнувся і прийшов на допомогу українським військовим, хто підтримує родини військовослужбовців, які перебувають в зоні бойових дій, і не полишають родини загиблих бійців, за постійну підтримку ветеранів, пенсіонерів та інвалідів, патріотичне виховання молодшого покоління та активну життєву позицію.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих героїв Ізяславщини, які захищаючи Україну від російських окупантів відійшли у вічність.

Після цього відбулась церемонія вручення відзнак до Міжнародного дня волонтерів та Дня Збройних Сил України.

Фото без описуДалі двогодинна концертна програма, під час якої неймовірна хвиля патріотичних почуттів охопила усіх присутніх. Це не просто пісні та вірші, а в кожному виступі, в кожному слові звучало утвердження, що це день мужності, сили, впевненості, надійності та міці. Потужні голоси вокалістів передавали усю гаму настроїв українців саме зараз, коли в країні триває безжальна війна. Концерт пройшов у теплій та душевній атмосфері. Присутні глядачі гаряче аплодували виступаючим. Об’єднання зусиль талановитих місцевих творчих колективів та виконавців дало чудовий результат - впевненість у Перемозі України над окупантами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь