A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Довгожительку села Комини привітали із ювілеєм

Дата: 06.12.2022 16:31
Кількість переглядів: 198

День народження – завжди особливе свято. А якщо воно відзначається у 90-ий раз, то цінність такого дня більш, ніж поважна та велична.

Довгожителі – це жива історія нашої громади, гордість, приклад для молодого покоління. Адже саме на долю людей старшого віку випало чимало випробувань.

Щедро наділила доля літами Хом'як Наталію Миколаївну із с.Комини. Ріка її життя оминула цими грудневими днями 90-й берег …

Із поважною датою довгожительку за дорученням Ізяславського міського голови та від імені всієї громади привітали, вручили квіти й подарунки вчора староста Лютарського старостинського округу Інна Романюк із делегацією місцевих жителів.

На віку, як на довгій ниві, довелося іменинниці пережити чимало історичних подій: пізнала гіркоту голодомору на смак, стала свідком Другої світової війни, а потім важкий повоєнний період та вже нинішня війна з російською федерацією. Постійна праця та численні випробування, в яких миті щастя такі рідкісні і ледь вловимі. На жаль не вдалось ювілярці створити свою родину, пізнати щастя материнства…

Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювілярка зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Приймаючи привітання, Наталія Миколаївна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань, а також побажала усім гостям міцного здоров’я та посмішок на обличчі. Саме це допомогло їй пережити життєві перипетії та лишитися молодою у душі. Також пообіцяла приймати гостей і в 100 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь