A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення Ізяславського міського голови з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 09:50
Кількість переглядів: 243

 

Шановні військовослужбовці, учасники бойових дій та ветерани війн!

Сьогодні, 06 грудня, - 31-та річниця відновлення Збройних Сил Незалежної України, однак вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від часів Київської Русі до сьогодення. У всі віки саме військо було основною опорою нашої державності. Навіть тоді, коли ворог розривав Україну на частини, українське військо було єдиним. І сьогодні наші відважні захисники гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

Наразі Збройні Сили України проходять складний етап свого відродження, адже в державі триває війна із російськими та терористичними загарбниками. Боронити рідну землю від агресорів пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й українські представниці «слабкої» статі. 

Опинившись перед викликами, що загрожують територіальній цілісності та незалежності держави, оборонна галузь України отримала друге дихання й запрацювала на усю потужність.

Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших бійців, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни. Тисячі загиблих військовослужбовців, десятки тисяч поранених - така ціна незалежності України за останні роки. Натомість, ворог і досі не може оговтатися від сили духу та відважного спротиву української армії.

З великою гордістю і повагою ми називаємо вас, українських воїнів, – незламними та нескореними героями нашого часу, мужніми захисниками і справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Своїм прикладом ви показуєте, як треба любити і шанувати рідну землю, цінувати мир та берегти свій народ. На передовій впевнено і сміливо ви даєте гідну відсіч багатотисячному війську агресора і поступово, кілометр за кілометром звільняєте окуповані території, не даючи ворогу жодних шансів і сподівань зазіхати на нашу свободу.

Ви - ті, кому завдячуємо за кожен наш новий день, за кожне врятоване життя, за вільні міста та села України, за можливість жити та працювати!

Також щира подяка матерям, які виховали справжніх патріотів, котрі  без остраху одягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття та низько схиляю голову перед рідними і близькими загиблих героїв, які віддали свої життя під час проходження служби в зоні бойових дій.

Переконаний, що Перемога неодмінно буде за Україною, а ми усією громадою допомагаємо і продовжуватимемо допомагати наближати цей важливий історичний день.

Зі святом!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

З повагою

міський голова Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь