A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення Ізяславського міського голови до Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2022 09:05
Кількість переглядів: 252

 

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

 

Сьогодні, 5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Волонтерство – це не робота. Це на 100% покликання. Це спосіб життя і мислення.

Ще з часів Майдану і Революції Гідності для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.

А в умовах бойових дій на території України, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Справжню ціну волонтерам, які є унікальною армією забезпечення і допомоги, тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, які помітно відродилися, зміцнішали та відновили бойові спроможності задля утримання зухвалого натиску ворога, а також переселенці, котрі знаходять прихисток на західній території України.

Дуже приємно, що громадські організації, релігійні громади, установи, підприємства, організації та жителі Ізяславської міської територіальної громади не залишаються осторонь проблем людей, які потребують допомоги.

Ви — саме та сила, яка всіх об’єднує та заохочує простягати руку допомоги ближньому і долучатися до загальної справи, безкорисливо, за покликом серця, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Завдяки вашій невтомній праці, колосальній енергії, ініціативності в країні та нашій громаді зокрема втілюється безліч добрих справ, реалізуються корисні ініціативи та соціально важливі проєкти.

Ви - надійна опора для наших Героїв та Героїнь на передовій! Адже не дарма кажуть, що для вас немає нічого неможливого – знайдете, привезете все, що потрібно. А якщо не знайдете, то самі створите.  

Я безмежно вдячний вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про переселенців, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за вашу допомогу нашим відважним захисникам, що нині перебувають у зоні бойових дій. Низький уклін вам за вашу жертовність та любов до України!

Нехай ваші добрі справи повернуться сторицею, активна громадянська позиція, небайдужість та невтомна праця стануть живим прикладом для наслідування. 

Слава кожному з вас! Слава Україні!

 

З повагою

міський голова          Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь