A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії Ізяславської міської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 21.11.2022 21:23
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

 

Минулого тижня відбулась позачергова сесія Ізяславської міської ради, яка пройшла під головуванням міського голови Сергія Шлегеля. 

Основна причина скликання позачергової сесії - необхідність внесення змін до окремих місцевих програм та міського бюджету. Загалом сесія пройшла злагоджено та конструктивно. Присутні учасники засідання вирішили низку поточних питань. 

В ході роботи депутатами внесено зміни в частині обсягів фінансування на поточний рік до Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на території Ізяславської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, основною метою якої є вирішення пріоритетних завдань державної політики у сфері забезпечення захисту прав дитини на належне утримання.

Крім того було прийнято рішення про внесення змін до «Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради на 2021-2025 роки» - збільшено фінансування на забезпечення пацієнтів медичного закладу повноцінним харчуванням, а також придбання  перев’язувальних матеріалів та медикаментів (імунологічні препарати, реактиви та вироби медичного призначення), зокрема для проведення процедур гемодіалізу. 

Позитивно проголосували обранці і за зміни до Програми «Територіальна оборона на 2022 рік».

Важливим питанням для громади є прийняття рішення про внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років. Зміни пов'язані із необхідністю забезпечення сталої роботи КП "Ізяславводоканал" в умовах воєнного стану. Адже дефіцит генерованої потужності, що виник в енергосистемі України, постійні пошкодження об'єктів енергетики призводять до проблем в забезпеченні населення централізованим водопостачанням. Для можливості вирішення питання змінами до програми передбачається придбання глибинних насосів  та електричних станцій (генераторів), які дозволять забезпечити накачування питної води зі свердловин у випадку низької напруги в електромережах чи відсутності електроенергії. Джерелами фінансування придбання зазначеного обладнання передбачені власні кошти КП "Ізяславводоканал", місцевий бюджет, інші джерела фінансування, не заборонені чинним законодавством.

У зв’язку із внесенням змін до низки місцевих програм відповідно було внесено зміни до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік. 

У ході пленарного засідання традиційно депутати розглянули питання надання матеріальної допомоги.

Ряд питань порядку денного пленарного засідання стосувались розпорядження нерухомим майном комунальної власності Ізяславської міської територіальної громади.  

В цілому депутатами міської ради прийнято 12 рішень, з якими можна ознайомитись за посиланням https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1296718/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь