Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Подаруй дітям радість

Дата: 20.11.2022 15:29
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році. Це світле свято створене насамперед для привернення уваги громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива категорія населення.

Щороку у цей день по всій Україні проходили різноманітні тематичні заходи. На жаль, наразі не до святкування, адже на території України триває широкомасштабна війна з окупантами, внаслідок чого найбільше страждають діти. Юні мешканці нашої держави - завжди були і залишаються найбільшою цінністю, адже це наше майбутнє, а тому вони мають бути захищеними і не знати жахіть війни. Так, всі необхідні заходи вживаються, щоб діти нашої громади та внутрішньо переміщених осіб почували себе комфортно на Ізяславщині.

Цьогоріч до Всесвітнього дня дитини працівниками відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради проведено благодійну акцію - організовано вручення подарунків дітям найбільш вразливих та потребуючих захисту мешканців громади (дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування).

Приємно, що під час проведення заходу діти отримали  позитивні емоції та гарний настрій.

На жаль, актуальність проблем дитинства сьогодні залишається високою. Проте кожен з нас може змінити життя хоча б однієї дитини, зробити її щасливою та впевненою в майбутньому. А спільними зусиллями можна змінити дитячий світ на краще, розфарбувати його яскравими подіями та наповнити добром і людським теплом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь