A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщину надійшла чергова гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 11.11.2022 22:36
Кількість переглядів: 409

 

З початку повномасштабної війни в Україні Ізяславщина стала другою домівкою для переселенців переважно із південної та східної частин України. Це люди, котрі, тікаючи від жахіть війни, покинули свої домівки, майно та роботу. Тому вони постійно потребують підтримки і гуманітарної допомоги.

Цими днями в Ізяславську громаду надійшла чергова партія гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Цього разу — від Хмельницького регіонального центру Благодійного фонду «Рокада», який вирішив допомогти для найбільш вразливих категорій населення серед переселенців, а саме: інвалідам 1-2 груп чи з важкими медичними хворобами; самотнім матерям/батькам, опікунам чи людям поважного віку (60+); багатодітним сім’ям; вагітним жінкам; прийомним сім’ям, які виховують дітей, розлучених з сім’єю, патронатним сім’ям; ВПО у важкому психологічному стані; жінкам-ВПО, в яких голова домогосподарства служить в ЗСУ; нещодавно евакуйованим ВПО (до трьох місяців з дати видачі довідки).

Благодійники видавали переселенцям матраци, набори посуду та гігієнічних засобів, рушники, постільні комплекти, термоси тощо. Така допомога їм доречна, адже в господарстві все згодиться. Загалом таких наборів за день отримали 143 родини внутрішньо переміщених осіб.

Дякуємо благодійникам за таку необхідну сьогодні підтримку та допомогу тим, хто цього гостро потребує. Віримо, що війна завершиться і ми всі разом відбудуємо нашу країну, а згодом і повернемось до нормального життя.

Все буде Україна! Разом ми сильні, разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь