A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У дітвори села Ріпки - справжнє свято

Дата: 11.11.2022 21:56
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Дитячі вуличні майданчики – це найкращий спосіб направити невгамовну дитячу енергію у правильне русло, а також забезпечити оптимальне поєднання приємного й корисного. На жаль, чимало сучасних дітей за телефонами і планшетами не встигають відчути смак дитинства, а ті, які хочуть грати в енергійні ігри, - не мають спеціально відведеного місця, особливо в сільській місцевості.

Та дітворі села Ріпки пощастило. У них справжнє свято - віднині зможуть активно та весело проводити із своїми друзями дозвілля на оновленому дитячому майданчику, який стане головним осередком села. А батьки тепер будуть точно знати, де шукати своїх дітей.

В облаштуванні дерев’яного ігрового майданчика брали участь не лише  місцеві небайдужі батьки дітвори, а й батьки-ВПО. Допомагали встановлювати елементи ігрового майданчика працівники місцевого комунального підприємства «Сошне».

А діти з нетерпінням чекали, коли закінчаться усі відповідні ремонтні роботи, щоб можна було випробувати усі елементи майданчика. Батьки також раділи цій події, адже вдалося здійснити задумане.

Крім того на дітлахів чекає ще один сюрприз. Майстри комунального підприємства виготовили чудовий дерев’яний дитячий автомобіль. Залишилось лише пофарбувати його і тоді маленькі мешканці села зможуть тішитись ним.

Сподіваємося, що юні відпочивальники берегтимуть новий майданчик, адже чимало зусиль батьків зосереджено на його будівництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь