A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працівників культури та майстрів народної творчості Ізяславщини привітали з професійним святом

Дата: 09.11.2022 23:43
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Сьогодні, в Україні своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. На жаль, цьогоріч, в умовах збройної російської агресії, не до святкування. Ми ні на мить не забуваємо про ціну, яку платить український народ кров’ю кращих своїх синів і доньок за право жити у вільній країні.

Проте висловити слова подяки та вітання творчим й талановитим представникам сфери культури  і прикладного мистецтва Ізяславської міської територіальної громади з нагоди професійного свята до Ізяславського будинку культури завітав Ізяславський міський голова Сергій Шлегель.

Звертаючись до людей яскравих, творчих, активних, ідейних, посадовець підкреслив, що сьогодні, у цей тривожний період української історії, саме бібліотекарі, працівники клубних закладів, фахівці музейної справи у своїй щоденній праці невтомно доглядають джерела духовної краси, оберігають історичну пам’ять. А завдяки творчому неспокою аматорських колективів, майстрів народної творчості Ізяславщина яскраво виблискує на мистецькому обрії нашого краю.

Міський голова подякував всім працівникам культури та прикладного мистецтва за небайдужість та активну життєву позицію. Адже з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України кожен намагався бути корисним, організовуючи благодійні концерти для підтримки Збройних Сил України та онлайн-заходи щодо популяризації кращих традицій народного мистецтва, ставши майстрами з плетіння маскувальних сіток, виконуючи різні суспільно корисні роботи, активно підтримуючи наших відважних захисників.

Фото без описуОкрім теплих слів на адресу працівників культури й майстрів народної творчості, з нагоди святкування професійного свята, а також за сумлінну працю, вагомий внесок у збереження історичної спадщини рідного краю групі кращих працівників галузі, зокрема ветеранам цієї сфери, вручено відзнаки Ізяславської міської ради, а також сектору культури та туризму міської ради.

Захід відбувся в теплій, творчій атмосфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь