A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сьогодні свято людей, в серцях яких завжди палають вогники милосердя

Дата: 06.11.2022 14:43
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

 

У першу неділю листопада в Україні щороку відзначають День працівника соціальної сфери. Проте цьогоріч, в умовах війни з російським агресором, День працівника соціальної сфери має дещо іншу значимість та відчуття цінності. Адже не лише соціальні працівники, а й велика кількість просто небайдужих громадян з перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України допомагають нашій країні та переселенцям, яким необхідна турбота і піклування, не дають залишитися один на один із своїми проблемами. Ізяславська міська територіальна громада прийняла кілька тисяч внутрішньо переміщених осіб. Це не просто статистика, а людські долі… Тому цього року можна без перебільшення сказати, що День працівника соціальної сфери по праву стосується кожного громадянина нашої держави.

Так, наразі не до святкування, проте висловити слова подяки та вітання з нагоди професійного свята до КУ «Центр надання соціальних послуг» завітали Ізяславський міський голова Сергій Шлегель та його заступник Леся Божко.

У своїх вітаннях керівництво Центру надання соціальних послуг та Ізяславської міської ради наголосило про значимість професії соціального працівника, який практично постійно надає необхідні консультації мешканцям Ізяславської громади, адресно допомагає потребуючим верствам населення, турбується про людей, які знайшли тимчасовий прихисток на Ізяславщині, співпрацює із службами різного рівня та волонтерськими організаціями заради забезпечення соціальних потреб населення. Випадкових людей у соціальній роботі не буває. У цій сфері працюють лише ті, для кого бажання і готовність допомогти – це необхідність душі.

Фото без описуТакож гості подякували  працівникам соціальної сфери за те, що після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, всі залишились в рідній Ізяславщині, на робочих місцях, не покинули своїх підопічних, не залишили свою самовіддану працю.

Користуючись нагодою, кращих співробітників соціальної сфери з нагоди професійного свята було нагороджено відзнаками різних рівнів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь