A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

НА ІЗЯСЛАВЩИНІ ТРИВАЄ ЩОРІЧНА АКЦІЯ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ»

Дата: 28.10.2022 16:30
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

З метою забезпечення утримання території населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення з 24 жовтня 2022 року на території Ізяславщини стартувала щорічна акція «За чисте довкілля» (рішення виконкому Ізяславської міської ради від 21.10.2022 р. № 188). Акція триватиме до 10 листопада. 

Протягом акції планується силами комунальних підприємств Ізяславської міської ради здійснення заходів прибирання та приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, багатоповерхових будинків, парків, скверів, придорожніх зелених зон/тротуарів,, дитячих/спортивних майданчиків, вулиць/провулків, зупинок громадського транспорту.

Запрошуємо підприємства, установи та організації різних форм власності Ізяславської міської територіальної громади приєднатися до щорічної акції та провести благоустрій власних та прилеглих територій.

Також звертаємось із цією пропозицією до місцевих жителів. Самоорганізовуючись навколо збереження довкілля, ми розбудовуємо нашу громаду. Кожен із нас може зробити свій вклад у цю благодійну справу, а саме: взяти участь в озелененні населених пунктів, очищенні від сміття природних територій, берегів річок і водоймищ, долучитися до упорядкування меморіальних комплексів та місць почесних поховань загиблих воїнів, могил померлих. Адже це прямий обов’язок кожного  з нас – прибрати місця поховання рідних людей, які відійшли у вічність,  забезпечити упорядкування місць їх останнього спочинку.

Давайте разом дбати про чистоту населених пунктів нашої громади, про чистоту навколо себе! Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь