Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.10.2022 16:40
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Нещодавно під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, у ході якого було прийнято низку важливих рішень, направлених на забезпечення стабільної життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.

У першу чергу виконком вніс необхідні зміни до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік, до Програми «Територіальна оборона на 2022 рік» та Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років, а також затвердив фінансові плани на 2023 рік КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Ізяславводоканал», КП «Сошне», КП «Житлокомунсервіс».  

Крім того, члени виконкому своїми рішеннями погодили штатний розпис КП «Ізяславтепломережа» та КП «Ізяславводоканал».

Значну увагу приділили питанню встановлення тарифів КП «Ізяславтепломережа» на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послугу з постачання теплової енергії.  Відповідно до Закону України від 29 липня 2022 року № 2481-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» (із змінами) передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на компенсацію різниці в тарифах та теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії згідно із Законом України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення». А тому, щоб мати юридичні і законні підстави для відшкодування різниці в тарифах, це питання було винесено на розгляд виконавчого комітету Ізяславської міської ради. Тарифи на тепло для споживачів залишиться на рівні минулого року.

Крім того виконком прийняв рішення розпочати опалювальний сезон на території Ізяславської міської територіальної громади з 27 жовтня. На жаль, цього року він може стати найскладнішим в Україні через масові атаки росії по об'єктах критичної інфраструктури. А тому потрібно мешканцям громади завчасно подбати про тепло у своїх помешканнях.

У ході засідання члени виконкому прийняли рішення утворити комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Ізяславської міської ради; затвердити висновки незалежності оцінки про вартість об’єктів комунальної власності; провести щорічну акцію «За чисте довкілля» та заходи з благоустрою на території громади.  

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: надання дозволу на вчинення правочинів; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; зняття з квартирного обліку.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних та осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь